iPhone 17 Slim će navodno imati novu vrstu OLED zaslona

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je nedavno predstavio novu seriju iPhone 16, ali već se šuška o iPhoneu 17. Očekuje se da će sljedeće godine izaći novi model koji bi mogao nositi naziv iPhone 17 Slim. O ovom pametnom telefonu priča se već nekoliko mjeseci, a najnovije informacije sugeriraju da će imati inovativni OLED zaslon.

Prema DigiTimesu, iPhone 17 Slim trebao bi imati poseban OLED zaslon koji će mu omogućiti da bude jako tanak. Tajvanska tvrtka Novatek nedavno je predstavila TDDI OLED (Touch and Display Driver Integration) zaslon, koji spaja sloj senzora na dodir i upravljački sklop zaslona u jednu jedinicu. To bi moglo smanjiti debljinu telefona za nekoliko milimetara.

Iako se vjeruje da će Apple koristiti Novatek za isporuku OLED zaslona, još uvijek nema službenih potvrda o suradnji. Moguće je da će Apple prvo testirati ovu novu tehnologiju na drugim uređajima, poput Apple Watcha ili iPadova, prije nego što je uvrsti u svoje iPhone modele.

iPhone 17 Slim mogao bi biti skuplji od iPhonea 17 Pro Max

Što se tiče cijene, ranija izvješća kažu da bi iPhone 17 Slim mogao biti skuplji od iPhonea 17 Pro Max. To bi moglo biti zbog njegovog tanjeg dizajna i nove tehnologije zaslona. Međutim ovo su još uvijek samo glasine, pa konačni izgled i naziv modela mogu biti drugačiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.