iPhone SE 4 je navodno skoro spreman. Evo kada bi trebao biti dostupan

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE radi na novom iPhoneu SE koji će biti dostupan početkom sljedeće godine. Ove informacije dolaze od novinara Marka Gurmana iz Bloomberga, koji je rekao da dva nova modela iPad Aira također dolaze s ažuriranom verzijom Magic Keyboarda.

Što možemo očekivati od novog iPhonea SE?

Novi iPhone SE bit će napravljen na osnovi iPhonea 14, što znači da će preuzeti neke od njegovih funkcija i dizajna. Umjesto klasičnog početnog gumba na starijim modelima novi iPhone SE imat će Face ID. Očekuje se i da će imati jedan od novijih Appleovih čipova, što znači da će biti brži i bolje podržavati nove funkcije.

Osim iPhonea, Gurman kaže da Apple planira obnoviti i Mac mini, ažurirati MacBook Pro i iMac s novim M4 čipom te predstaviti nove modele MacBook Air, Mac Studio i Mac Pro. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.