Izabel Kovačić nosi najpoželjniji modni dodatak sezone

Foto: Instagram/izakova.com/zara.com/nextdirect.com/hm.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MODNI dodaci za kosu posljednjih godina doživljavaju velik povratak, uključujući ukrasne trake, rajfove, kopče za kosu i marame. Ovi su dodaci bezvremenski i prkose prolaznim trendovima. Kroz povijest ih se smatralo savršenim završnim detaljem za odjevne kombinacije te tihim ili odvažnim načinom izražavanja nečijeg stila, kulture i društvenih sklonosti.

Tijekom ljeta marame su bile šik modni dodatak, često korištene za stvaranje elegantnih i ležernih kombinacija. No kako ulazimo u jesen i zimu, njihova popularnost dodatno raste, ne samo zbog stila već i zbog praktičnosti. Marame sada ne služe samo kao modni detalj već i kao koristan dodatak koji pruža zaštitu od vjetra i hladnoće.

Daju dozu elegancije svakodnevnim outfitima

Osim što daju dozu elegancije svakodnevnim odjevnim kombinacijama, marame su savršen izbor za prijelazno vrijeme kad je potrebna dodatna toplina, a istovremeno se želi zadržati modnu osviještenost.

Marame su se za ovu zimsku sezonu pojavile na modnim pistama poznatih brendova poput Miu Miu, ali i na glavama modnih influencera i slavnih osoba poput Beyoncé, Hailey Bieber, Kendall Jenner, Rihanne i drugih. Ovaj je trend prigrlila i Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića.

"Najljepša"

Prije nekoliko dana na Instagramu je objavila fotografiju svog modnog izdanja, koje se sastojalo od smeđe jakne, crne suknje, majice kratkih rukava, visokih čizama te marame na glavi. Njezina je objava prikupila mnogo komentara, a brojni su pratitelji pohvalili njezin izgled.

"Najljepša", "Predivna si", "Wow", "Prekrasna", "Tako slatko", "Prekrasna kao i uvijek", "Ti si prekrasna boginja", samo su neki od njih. 

Marama koju je Izabel Kovačić nosila je iz kolekcije njenog brenda Izakova. Ovaj dodatak savršeno se uklopio u njezin prepoznatljivi stil. Osim marame koju je ona nosila, izdvojili smo i nekoliko opcija drugih brendova koje možete razmotriti.

Marama, Izakova, 50 eura
Marama, Zara, 15.95 eura
Marama, H&M, 9.99 eura
Marama, Next, 57 eura
Marama Lauren Ralph Lauren, Zalando, cijena na sniženju je 68.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.