Izgleda baš moćno: Taylor Swift oduševila u korzetu i kožnoj mini suknji

Foto: Profimedia/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TAYLOR Swift ponovno je pokazala zašto je jedna od najstiliziranijih zvijezda današnjice. Ova 34-godišnja superzvijezda provela je večer u New Yorku u društvu svog dečka Travisa Kelceja, a njen outfit bio je prava modna poslastica.

Za ovu prigodu Taylor je izabrala provokativni Gucci GG mrežasti korzet u kombinaciji s elegantnom crnom kožnom mini suknjom, a cijeli look zaokružila je Polo Ralph Lauren kaputom u boji devine dlake i klasičnom Dior torbom od crne kože sa zlatnim detaljima. Njezin outfit dodatno su podignule crne Louis Vuitton čizme s platformom.

Što se tiče make-upa, Taylor je ostala vjerna svom prepoznatljivom izgledu — crne oči i jarko crveni ruž učinili su njezin look još dramatičnijim.

Našli smo slične komade koje nosi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.