"Izgleda predobro": Ovog ljeta na usnama nosimo sjajilo sa šljokicama

Foto/Screenshot: TikTok/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO temperature rastu i Sunčeve zrake miluju našu kožu, došlo je vrijeme da izvučemo najsjajnije proizvode iz naših kozmetičkih torbica i dodamo malo blještavila našem ljetnom stilu. Sjajilo sa šljokicama postalo je nezaobilazni beauty trend ovog ljeta, oduševljavajući mnoge zaljubljenike u kozmetiku diljem svijeta. 

Istakli smo iznimno popularno Tarteovo Maracuja Juicy Lip Shimmer Glass Plump sjajilo, koje je osvojilo pažnju mnogih zahvaljujući tiktokerici @adisonjustis i njenom viralnom videu, koji je prikupio više od dva milijuna pregleda. "Ovo izgleda predobro", "Što imaš na usnama, želim!", "Ajme izgleda prekrasno", pisale su djevojke ispod videa.

@adisonjustis

It wont come off

♬ Alejandro Lady Gaga sped up - SpedUpSongs</3
Maracuja Juicy Lip Shimmer Glass Plump, 25 eura

Savršen za sve prigode

Jedna od najvećih prednosti sjajila sa šljokicama jest njegova svestranost. Možete ga nositi samostalno za blistav i svjež izgled tijekom dana ili ga nanijeti preko omiljenog ruža za usne kako biste stvorili glamurozan noćni izgled. Bez obzira na to jeste li na koktel-partyju ili jednostavno želite dodati malo sjaja u svoju svakodnevnu rutinu, sjajilo sa šljokicama će se savršeno uklopiti u svaku priliku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.