"Izgleda savršeno": Nespresso i Pantone stvorili su aparat za kavu u boji mandarine

Foto: nespresso.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NESPRESSO, poznati brend aparata za kavu, udružio je snage s Pantoneom kako bi stvorio ograničeno izdanje Essenza Mini aparata za kavu u boji mandarine. Ovaj živahni dodatak kuhinjskom priboru inspiriran je sunčanim obalama mediteranske rivijere i poziva ljubitelje kave da urone u svijet boja i ljetne nostalgije.

Malen, ali moćan

Essenza Mini, iako malen, nudi puno toga. Ima dva gumba za espresso i lungo, tako da možete prilagoditi veličinu kave po svojem ukusu. S modernim i laganim dizajnom, savršen je za male kuhinje ili putovanja, pružajući vam savršenu šalicu kave gdje god bili. Pantone boja mandarine daje ovom aparatu za kavu poseban mediteranski šarm. Ovo ograničeno izdanje savršen je spoj funkcionalnosti i stila, idealan za one koji cijene dobru kavu jednako kao i dobar dizajn.

Obožavatelji su oduševljeni ovom suradnjom i to su pokazali na društvenim mrežama, gdje su objave preplavljene emotikonima sa srcima i komentarima poput: "Izgleda savršeno", "Wow, prekrasno" i "Opsjednuta sam".

 Pantone Limited Edition Essenza Mini, 135 eura

Bez obzira tražite li način da unesete malo boje u svoju kuhinju ili jednostavno želite uživati u kvalitetnoj kavi, Nespresso x Pantone Essenza Mini aparat za kavu mogao bi biti savršen izbor za vas. 

Osim aparata, u kolekciji imaju i druge dodatke poput prijenosne šalice i pjenilica za mlijeko. Kolekciju možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.