Javila se firma na čijim mandarinama piše da su iz Egipta: "To je tiskarska greška"

Foto: Halo, inspektore

Društvenim mrežama ovih dana proširila  se fotografija domaćih neretvanskih mandarina na čijoj deklaraciji piše da su iz - Egipta.

Na to je reagirala Facebook stranica Halo, inspektore, koju je pokrenuo Europski centar izvrsnosti potrošača – ECIP. Jutros je firma koja plasira te mandarine na tržište objavila da se radi o tiskarskoj pogrešci.

"Mandarine su iz doline Neretve, ne iz Egipta"

"Zbog tiskarske pogreške na deklaraciji naših mandarina želimo vas obavijestiti da one potječu iz plodne doline Neretve, a ne iz Egipta.

Mandarine su sezonsko voće koje ne uspijeva u Egiptu u ovo doba godine.

Ispričavamo se na ovoj nesretnoj pogrešci i zahvaljujemo na vašem razumijevanju i povjerenju", kazali su iz Agroneretve.

"Naše mandarine su bogate vitaminom C, antioksidansima i vlaknima"

"Agroneretva d.o.o ponosna je na svoj dugogodišnji rad i posvećenost kvaliteti. Svake godine proizvodimo voće vrhunske kvalitete koje je prepoznato na domaćem i međunarodnom tržištu. 

Naše mandarine su bogate vitaminom C, antioksidansima i vlaknima, što doprinosi zdravlju i vitalnosti. Certifikat GLOBALGAP koji posjedujemo jamči visoke standarde u proizvodnji i sljedivost svakog ploda od polja do vašeg stola.

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet i nastavit ćemo isporučivati najkvalitetnije proizvode s pažnjom prema okolišu i budućim generacijama", stoji u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.