Jedan reditaš proglasio je ovu značajku najboljom Appleovom značajkom ikada

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GOTOVO svi znaju za klasične emotikone, ali jeste li znali da postoji skrivena značajka koja vam omogućuje da stvorite vlastite naljepnice od emojija? To je upravo ono što je otkrio jedan korisnik iPhonea na popularnoj platformi Reddit.

@fontartapp We wanna see your combos 🤩🥹 #iosemoji #emoji #emojis #newemojis #message #chatting #texting #springemoji #ios17 #ios17features #ios17update #ios17release ♬ original sound - xxtristanxo

Ova nova značajka, dio Appleove iMessage chat platforme, dugo je ostala nepoznata većini korisnika. No sada je vrijeme da je istražimo. U aplikaciji iOS Messages korisnici mogu spojiti više emojija kako bi stvorili jedinstvenu naljepnicu koju mogu podijeliti s prijateljima ili članovima obitelji.

Za korištenje ove značajke potrebno je koristiti iMessage. Jednostavno pošaljite emotikon primatelju, zatim odaberite drugi emoji i povucite ga preko već poslanog emotikona. Možete dodati više emojija i čak koristiti drugi prst za povlačenje prema van, čime ćete učiniti drugi emoji većim od prvog. Još bolje, moguće je čak i rotirati emojije okretanjem prsta na zaslonu.

Iako većina korisnika iPhonea nije svjesna ove značajke, jedan reditaš čak je nazvao ovu mogućnost "najboljom Appleovom značajkom svih vremena". A nije potrebna instalacija dodatne aplikacije - sve što vam treba je već na vašem iPhoneu.

Međutim, imajte na umu da ova značajka neće funkcionirati ako prvo ne pošaljete emotikon svom primatelju. Nakon što maknete prst s drugog emojija, kombinirani emoji bit će dostavljen primatelju kao naljepnica. Za one kreativne među vama ovo je savršen način da ispričate svoju priču koristeći samo emojije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.