Jedne od najpoznatijih čizama sada su dostupne kao tenisice

Foto: moonboot.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOON Boot ove jeseni donosi svoj prepoznatljivi stil sa skijaških staza na gradske ulice lansiranjem prvog modela tenisica, Park Icon.

Ovaj novi model tenisica zadržava prepoznatljive detalje brenda, poput posebnog načina vezanja, ali ih nudi u modernom, zdepastom dizajnu koji se lako obuva. Tenisice dolaze u različitim bojama, uključujući crnu, ružičastu, plavu, krem i sivo-slonovaču, s bijelim potplatom i vezicama.

Čizme za snijeg postale su uobičajene i na gradskim ulicama

Prema Allegru Beniniji iz Moon Boota, odluka da lansiraju tenisice inspirirana je time što su ljudi počeli nositi njihove čizme i u gradskim sredinama, a ne samo na skijalištima, piše Footwear News.

Park Icon tenisice, 165 eura

Pored Park Icon modela, Moon Boot je predstavio i jednostavan Park Soft model bez vezica. Kolekcija uključuje i modele za djecu.

Park Soft tenisice, 185 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.