Jelena Rozga u trapericama koje privlače poglede

Foto: Instagram/boohoo.com/maisonmargiela.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JELENA ROZGA podijelila je s pratiteljima na Instagramu fotku s odmora. "Barcelona", kratko je napisala u opisu objave. Na fotografiji pozira u ležernom, ali upečatljivom izdanju, savršenom za istraživanje grada.

Košulja na prugice i traperice s izrezima

Odabrala je prugastu košulju koju je uskladila s trapericama s izrezima na stranama, koje su nas odmah podsjetile na popularne Maison Margiela traperice. Cijelu kombinaciju zaokružila je Gucci torbicom, bijelim tenisicama i sunčanim naočalama. Jednom prilikom otkrila nam je da su joj sunčane naočale najdraži modni dodatak, koji uvijek nosi sa sobom.

Njezina objava prikupila je mnoštvo komentara i lajkova. "Uživaj", "Najljepša", "Ljepotica", "Uživaj u Barceloni, predivan grad", "Curica". 

Ako su vam se, kao i nama, svidjele traperice u kojima je prošetala, izdvojili smo nekoliko sličnih modela ispod, uključujući i one brenda Maison Margiela.

Traperice, Maison Margiela, 690 eura
Traperice, boohoo, cijena na sniženju je 38 eura
Traperice, boohoo, cijena na sniženju je 27.50 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.