Jenna Ortega nosi manikuru kakva će biti hit ove jeseni

Foto: Profimedia/dm.com/essie.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNA Ortega pojavila se na događaju za obožavatelje u Meksiku u sklopu promocije filma Beetlejuice Beetlejuice u prilagođenoj tamnozelenoj haljini, nastaloj u suradnji njezinog stilista Enriquea Melendeza i saudijskog brenda Lurline. No pozornost je privukla i manikurom kakvu u zadnje vrijeme često nosi. 

Bordo lakovi svaku jesen čine profinjenom

Tamne bordo nijanse klasik su za jesen jer se lijepo slažu s toplim bojama jeseni, a odišu luksuzom i profinjenošću. Odlične su za svakodnevne i formalne prilike, a lako se kombiniraju s jesenskom odjećom koja često uključuje zemljane tonove.

Jenna je istu manikuru nosila i u New Yorku povodom press događaja za film.

Ako vam se sviđa njezina jednostavna, a profinjena manikura, pronašli smo lakove u sličnim nijansama uz koje ćete zablistati ove jeseni.

Essence 14 All-Time Favoured, dm, cijena je 1.70 eura
Essie 360 Spiked With Style, Pink Panda, cijena je 13.49 eura
Essie 50 Bordeaux, Pink Panda, cijena je 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.