Jenna Ortega svoju besprijekornu frizuru duguje ovim proizvodima

Foto: Profimedia/fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIJEKOM cijele press turneje za film Beetlejuice Beetlejuice Jenna Ortega oduševljava svojim modnim kombinacijama, ali i frizurom. Za njezinu se kosu na Filmskom festivalu u Veneciji pobrinuo Bobby Eliot, koji je za Byrdie otkrio kako je oblikovao njezine šiške i pobrinuo se da ostanu na mjestu koliko god je trebalo.

Njezin frizer voli Fenty Hair proizvode

"Budući da njezina haljina podsjeća na crvenu vjenčanicu iz originalnog filma, željeli smo cijelom izgledu dati moderniziran, ali bezvremenski dojam," objasnio je Eliot. "Stvorili smo lijepi, podignuti izgled s opuštenom niskom punđom i lepršavim šiškama koje uokviruju lice".

Njezine su šiške bile postavljene točno na krajevima obrva, odakle nisu mrdale. Eliot savjetuje da za ovaj rezultat ne treba koristiti teške proizvode: "Najviše volim zagrijati vrlo malu količinu Fenty Hair The Controlling Type Hair-Thickening Edge Control gela vrhovima prstiju 5-10 sekundi, a zatim ga nježno nanesem na šiške".

Za završne detalje, Eliot je koristio Fenty Hair The Side Stick 3-In-1 Edge Styling Tool kako bi se pobrinuo da šiške doista stoje na mjestu. Otkrio je da za ovu svrhu više voli koristiti ovaj alat nego ruke ili četku jer je precizniji.

No prije nego je krenuo sa stiliziranjem kose, koristio je Fenty Hair The Protective Type 5-In-1 Heat Protectant Styler kako bi je zaštitio i održao zdravom. Proizvod je nanio dužinom cijele kose, izbjegavajući korijen.

The Controlling Type Hair-Thickening Edge Control Gel, Fenty Beauty, cijena je 22 eura
The Side Stick 3-In-1 Edge Styling Tool, Fenty Beauty, cijena je 22 eura
The Protective Type 5-In-1 Heat Protectant Styler, Fenty Beauty, cijena je 33 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.