Jennifer Aniston pokazala svoj luksuzni dnevni boravak u vili od 21 milijun dolara

Foto/Screenshot: TikTok/emmezeta.hr/bonami.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Aniston, omiljena glumica iz serije Prijatelji, nedavno je podijelila novi pogled iz svoje raskošne vile u Bel-Airu, koja vrijedi nevjerojatnih 21 milijun dolara. U svom najnovijem videu Aniston se pojavila u elegantnoj crnoj slip haljini, uz crvenu ogrlicu i crne japanke dok je čitala svoju novu knjigu Clyde Takes a Bite Out of Life svojim četirima psima.

Dok je 55-godišnja zvijezda sjedila u dnevnom boravku, njeni psi su mirno ležali nasuprot nje. Obožavateljima je otkrila zanimljive detalje svog doma, uključujući vinsku sobu pored kamina, koja upotpunjuje luksuzni ambijent. Svi znamo koliko je važan prostor za opuštanje, a Aniston je to majstorski uspjela prenijeti.

U videu možemo primijetiti i viseću fotelju, koja se ponovo vraća u modu. Veliki prozori od poda do stropa propuštaju obilje prirodne svjetlosti, dok bež sofa i stakleni stolić za kavu s brojnim knjigama dodatno doprinose šarmu prostora. Tepih koji se nalazi u dnevnom boravku također privlači pažnju svojom teksturom i bojom.

Našli smo slične komade

Ovi elementi su prava inspiracija za sve koji žele unijeti dašak luksuza u svoje domove. Ako ste u potrazi za sličnim komadima, na tržištu postoji mnogo opcija koje će osvježiti vaš životni prostor.

Emmezeta, Diamond stolić, staklo/metal, 172.54 eura
Emmezeta, tepih Bennom Kian 200 x 300 cm, 99.99 eura
Bonami, sofa Esther, 1489 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.