Jennifer Lawrence pronašla svoj ljetni favorit: Tenisice u boji koju svi žele nositi

Foto: Profimedia/net-a-porter.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Lawrence, oskarovka poznata po svom talentu na velikom platnu, jednako je impresivna i na modnoj sceni. Radilo se o crvenom tepihu ili casual šetnji gradom, Lawrence uvijek zrači elegancijom i cool stavom koji izgleda potpuno prirodno.

Glumica je ovog ljeta svojim stilom promovirala novi trend koji brzo osvaja ulice - zelene tenisice. Posebno je istaknula model brenda New Balance demonstrirajući kako ova prirodna nijansa može biti nevjerojatno svestrana i lako uklopiva u različite outfite.

Zelene tenisice savršeno nadopunjuju bijelu odjeću

Nedavno viđena u šetnji New Yorkom, Lawrence je pružila savršen primjer kako nositi ovaj trend. Njen outfit se sastojao od bijele pamučne košulje, kratkih hlača, kožne torbe, sunčanih naočala, svjetlozelene kape i zelenih New Balance tenisica. 

Iako je Lawrence pokazala da zelene tenisice savršeno nadopunjuju bijelu odjeću, ovo nije jedina opcija. Glumica je demonstrirala kako se ovaj komad obuće može uklopiti i uz druge živopisne boje poput plave, narančaste i zlatne.

Ako ste inspirirani njezinim stilom, razmislite o dodavanju para zelenih tenisica u svoju ljetnu garderobu - to bi mogao biti savršen način da osvježite svoj izgled i budete u koraku s najnovijim trendovima. Izdvojili smo nekoliko popularnih modela u zelenoj boji.

Northern Lights 860v2 New Balance, 140 eura
adidas Originals SL72 OG tenisice, 99.41 euro
New Balance 9060 tenisice, 189.66 eura
Puma Delphin, 88.79 eura
Puma Easy Rider Vintage tenisice, 99.41 euro
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.