Jennifer Lopez pokazala kako nositi poderane traperice i izgledati sjajno

Foto: Profimedia/sinsay.com/zara.com/pullandbear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER Lopez poznata je po svom luksuznom stilu, a često je vidimo s prestižnim Hermès Birkin torbama i elegantnim dodacima koji upotpunjuju njezine upečatljive outfite. Iako njezini stajlinzi uvijek izgledaju elegantno i sofisticirano, ona pokazuje da luksuz nije rezerviran samo za najskuplje komade.

Nedavno je J.Lo demonstrirala kako poderane traperice mogu izgledati izuzetno elegantno. Iako su traperice koje je nosila imale velike rupe na koljenima, savršeno su se uklopile s njezinom svijetloplavom košuljom i velikim reflektirajućim sunčanim naočalama sa žutim okvirom. 

Posebnu pažnju privukle su štikle od antilop kože, ukrašene zlatnim detaljima. Ovaj izbor obuće pokazuje da Jennifer uspijeva spojiti luksuzne i ležerne komade na savršen način, stvarajući outfit koji je istovremeno glamurozan i pristupačan.

Ako želite kopirati njezin stil, pronašli smo nekoliko sličnih modela traperica.

Pull&Bear, Cigareta traperice s push up umetkom, 22.99 eura
Sinsay, Wide leg traperice, 17.99 eura
Zara, Traperice srednje visokog struka, 29.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.