Jesen je već stigla u Sinsay. Evo što izdvajamo

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je nedavno predstavio novu kolekciju proizvoda za dom savršenih za nadolazeću jesen. Kolekcija je vesela, puna stvari za svaki dio doma, a mi smo niže izdvojili proizvode koji su nam se posebno svidjeli. Kompletnu kolekciju pogledajte ovdje.

Bundeve u prvom planu

Kolekcijom svakako dominiraju oblici bundeve, kojima možete ukrasiti cijeli dom, uključujući kuhinju i kupaonicu, a dobro će se uklopiti i u dječju sobu.

Ukrasni poslužavnik, cijena je 1.99 eura
Ukras u obliku bundeve, cijena je 2.49 eura
Dozator sapuna, cijena je 3.49 eura
Posuda za pohranu, cijena je 4.49 eura

Ove svijeće odlično će zaokružiti jesensko raspoloženje u vašem domu, a kako nisu mirisne, nećete se morati brinuti da će se njihovi mirisi "sudarati" ako ih palite zajedno.

Svijeće, cijena je 3.49 eura

Bundeve su se našle i na otiračima, ali i ukrasnim jastučićima. Tekstil je jednostavan način da brzo unesete dašak jeseni u svaki kutak svog doma.

Otirač, cijena je 5.99 eura
Ukrasni jastučić, cijena je 6.99 eura

Bundeve nisu jedino što nude

Unatoč dominaciji bundeva, u kolekciji smo pronašli i druge zanimljive proizvode. Posebnu pozornost privukle su nam simpatične posudice za sol i papar, kao i drugi, neutralniji dezeni.

Posudice za sol i papar, cijena je 3.49 eura
Jastučnica, cijena je 2.99 eura

Svidjela nam se i ova praktična kuhinjska vaga u obliku žlice.

Kuhinjska vaga, cijena je 4.49 eura

U Sinsayu nisu zaboravili ni na vaše kućne ljubimce, a nama je pozornost privukla ova jednostavna posuda za hranu i vodu.

Posuda za kućnog ljubimca, cijena je 2.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.