J.Lo oduševila u plisiranoj suknji. Pišu joj: "Najljepša žena na svijetu"

Foto: Profimedia/zara.com/shop.mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA pomislimo na modni stil Jennifer Lopez, traperice su obično prva stvar koja nam pada na pamet - s dobrim razlogom. J.Lo je poznata po tome što redovito eksperimentira s različitim krojevima traperica. Međutim, nedavno je na Instagramu iznenadila svoje obožavatelje nečim drugačijim: plisiranom maksi suknjom.

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu Jennifer Lopez oduševila je prisutne svojim elegantnim izdanjem. Nosila je Burberry pulover s V-izrezom uz Burberry moto čizme do koljena, Burberry torbu Rocking Horse, zlatne naušnice i Bottega Veneta sunčane naočale. No, najviše pažnje privukla je suknja visokog struka u trendy maslinastozelenoj boji, koja je prvo viđena na modnoj pisti tijekom F/W 24 revije Burberryja.

Ispod njezine objave uslijedili su brojni komplimenti na račun njenog izgleda: "Ženo, wow", "Izgledaš prekrasno", "Najljepša žena na svijetu", "Predobar outfit".

Plisirane maksi suknje odličan su izbor za prijelazno razdoblje

Plisirane maksi suknje su postale pravi modni hit i odličan izbor za prijelazno razdoblje jer se lako kombiniraju s različitim komadima odjeće - od majica kratkih rukava do toplijih džempera.

Pretražili smo internetske trgovine i pronašli nekoliko plisiranih maksi suknji poput one koju je nosila J.Lo, ali po znatno pristupačnijim cijenama.

Mango, Nabrana duga suknja, 49.99 eura
Zara, Plisirana suknja, 35.95 eura
Mango, Suknja A kroja - nero, 55.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.