Kaia Gerber nosi neobične hlače koje bi uskoro mogle postati novi trend

Foto: Profimedia/palomawool.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MANEKENKA Kaia Gerber nedavno je sudjelovala na glumačkom castingu u Culver Cityju. Ispred ureda za casting Kaia se pojavila u tamnoplavoj skraćenoj majici kratkih rukava, prljavobijeloj platnenoj torbi, velikim sunčanim naočalama i balerinkama. No, ono što je zaista privuklo poglede bio je par hlača s ugrađenom minicom marke Paloma Wool.

Trend suknje preko hlača već neko vrijeme osvaja modni svijet, pojavljujući se u kolekcijama raznih brendova. Sandy Liang je za proljeće/ljeto 2024. i jesen/zimu 2024. predstavio svoje verzije ovog stila, dok je Fendi oduševio za jesen/zimu 2023. Paloma Wool, modna marka iz Barcelone koju je 2014. osnovala Paloma Lanna, također je prigrlila ovaj hibridni stil u svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2024. i jesen/zimu 2024.

Budući da su slavne osobe poput Kaie Gerber već prihvatile ovaj trend, uskoro ga možemo očekivati na ulicama i u high street trgovinama.

Paloma Wool hlače, 235 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.