"Kakav muškarac": Mladi glumac oduševio u Bottega Veneta kampanji

Foto: bottegaveneta.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

27-GODIŠNJI australski glumac Jacob Elordi, poznat po ulogama u seriji Euphoria i filmu Saltburn, ima novi poslovni pothvat - postao je zaštitno lice Bottega Veneta kampanje koja slavi pokret i istraživanje.

"Kralj"

Kampanja je snimana u prirodnim krajolicima Ute i Nevade, a na fotografijama Elordi izvodi pokrete inspirirane plesom i baletom, naglašavajući slobodu pokreta u prirodnom i arhitektonskom okruženju.

Kampanju pod nazivom Going Places snimio je Alec Soth, ističući brendov fokus na kretanje i putovanja. Elordi u kampanji nosi nove Bottega Veneta dodatke, poput smeđe kožne vikend-torbe i platneno-kožne verzije popularne Andiamo torbe.

Kampanja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama i mnogima se svidjela. 

"Najbolji izbor", "Želimo ga vidjeti bez odjeće", "O, moj bože", "Kakav muškarac", "Kralj", "Bottega dječak", "Volim ga", "Ovo je da", "Opsjednuta sam", "Taj čovjek je prekrasan", "Jacob Elordi je prekrasan glumac i model", "Odličan je za Bottega Venetu", "Kralj torbi", samo su neki od komentara na kampanju na Instagramu. 

Brend je osnovan 1966. godine

Kako navodi The Fashionography, osnovana 1966. godine, Bottega Veneta bila je pionir u stvaranju kožne galanterije koja se odmaknula od krutih, formalnih dizajna tog vremena. Njihove mekane, prilagodljive torbe oblikovane su prema nositelju u pokretu, a ta filozofija se nastavila pod kreativnim vodstvom Matthieua Blazyja.

Upravo to dolazi do izražaja u najnovijoj kampanji brenda. Elordi u glavnoj ulozi nosi torbe za putovanja i vikend, naglašavajući brendov fokus na pokret i funkcionalnost, koji su u središtu ove elegantne kolekcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.