Kate Middleton oduševila u odijelu u najpoželjnijoj boji sezone

Foto: Instagram/Profimedia/zalando.hr/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA svoje posljednje pojavljivanje Kate Middleton odabrala je jednu od najtraženijih boja ove sezone - elegantnu bordo nijansu, koja se savršeno uklapa u njezin nenametljiv, ali uvijek besprijekoran stil.

U srijedu, 2. listopada, Middleton i njezin suprug, princ William susreli su se sa 16-godišnjom fotografkinjom Liz Hatton, koja se također bori protiv raka. Za ovaj poseban susret princeza je nosila bordo odijelo brenda Roland Mouret, a ispod odijela nosila je bež majicu.

Ovo odijelo nosila je u nekoliko navrata

Svoj izgled zaokružila je luksuznim zlatnim naušnicama brenda Cassandra Goad i svojim prepoznatljivim, lepršavim kovrčama.

Iako su naušnice koje je nosila skupocjene - cijena para iznosi 3000 eura - princeza je, kao i mnogo puta dosad, oduševila svojom posvećenošću održivoj modi ponovno odabravši odjevni komad koji je već nosila.

Foto: Profimedia

Tako je i ovo tamnocrveno odijelo već nosila 2022. godine tijekom obilaska Greentown Labsa u sklopu dodjele nagrada Earthshot Prize u Bostonu. Tada je odijelo kombinirala na nešto drugačiji način, uz blijedoružičastu bluzu s mašnom i odgovarajuće antilop cipele sa šiljastim vrhom. Isto odijelo nosila je i u siječnju 2023. na prijemu za englesku reprezentaciju u ragbiju za osobe u invalidskim kolicima.

Našli smo slično odijelo

Bordo komadi, poput odijela koje je Kate nosila, uvijek su vrijedna investicija. Bezvremenski su, elegantni i savršeni za razne prigode - od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka. Iako je odijelo koje je Kate nosila rasprodano, pronašli smo slične opcije.

Sako (80 eura), hlače (65 eura), Zalando
Sako (79.95 eura), hlače (39.95 eura), Zara
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.