Zaljubili smo se u model traperica koji nosi Katie Holmes

Foto: Profimedia/zara.com/zalando.hr/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KATIE Holmes je poznata po jedinstvenom modnom stilu koji spaja aktualne trendove s retro elementima.

Nedavno je bila jedna od počasnih gošći na događaju koji su organizirali Chanel i Tribeca Film Festival, a za ovu priliku odabrala je elegantan, ali udoban outfit. Nosila je crne palazzo hlače s izvezenim cvjetovima i majicu bez rukava s cvjetnim detaljem. Ovaj Chanel look savršeno je upotpunila minimalnom šminkom i jednostavnim dodacima poput remena i mini torbice.

Palazzo hlače ponovo su u modi

Palazzo hlače, koje su nedavno postale popularne, bile su ključni komad ovog izdanja. Chanel je prepoznao njihov potencijal te ih je uključio u svoje proljetno-ljetne kolekcije. Njihova svestranost omogućuje kombiniranje s različitim stilovima odjeće, što ih čini idealnim izborom za različite prigode, bilo da se radi o poslu, večernjem izlasku ili opuštenom izlasku u grad.

Ako volite ovaj model hlača, u nastavku smo ih izdvojili nekoliko iz high street kolekcija.

Palazzo traperice, 29.95 eura
Palazzo traperice, 29.95 eura
Palazzo trapezaste traperice, 46 eura
Palazzo hlače s printom crnih točkica, snižena cijena 21 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.