Katie Holmes prošetala u trendi suknji, idealnoj za jesen

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESEN može biti nepredvidiva, s promjenama vremena koje u jednom danu mogu obuhvatiti gotovo sva godišnja doba - od hladnog jutra, preko kišnog prijepodneva, do sunčanog i (pre)toplog popodneva. No, postoje i ugodni jesenski dani kada vrijeme ostaje stabilno i blago.

Upravo za takve dane Katie Holmes ima savršen recept za odijevanje. Glumica posljednjih dana niže upečatljive modne kombinacije, idealne za jesen. Tako je prije nekoliko dana prošetala u hlačama širokih nogavica, savršenima za ovo godišnje doba. Prošlog je vikenda ponovno privukla pažnju u New Yorku trendi izdanjem.

Odabrala je trendi komad i istaknula se

Odabrala je udobnu bež vestu od kašmira brenda Falconeri, kariranu Miu Miu suknju, koja je ove sezone velik hit među ljubiteljima mode, zlatne Mary Jane cipele Yuni Buffa i bijelu torbu Bevza. Kako navodi WWW, ovakve suknje preplavile su modne piste, uključujući one brendova kao što su Prada, Miu Miu, Burberry i Bottega Veneta.

Ovakve suknje, za koje se vjeruje da će nastaviti dominirati i tijekom proljeća sljedeće godine, mogu se pronaći i u ponudi high-street brendova poput Zare i Manga. Stoga, oni koji možda nemaju budžet za dizajnerske opcije, svejedno mogu ovakvu trendi suknju uvrstiti u svoju garderobu. Izdvojili smo nekoliko opcija ispod. 

Suknja, Bershka, 29.99 eura
Suknja, Mango, 69.99 eura
Suknja, Mango, 35.99 eura
Suknja, Zara, 25.95 eura
Suknja hlače, Zara, 27.95 eura
Suknja, &OtherStories, 99 eura
Suknja, Miu Miu, 2150 eura
Suknja, Miu Miu, 2100 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.