Kendall Jenner oduševila svojom haljinom za plažu. Evo gdje je možete kupiti

Foto: Profimedia/dissh.com/forever21.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je u Parizu uživala u Olimpijskim igrama, Kendall Jenner nastavila se odmarati u Španjolskoj, a snimljena je u društvu prijatelja na plaži na otoku Formentera. Bila je ležerno odjevena, onako kako bismo i očekivali za plažu. Jednostavan crni bikini kombinirala je s japankama, velikom crnom torbom i sunčanim naočalama, a zvijezda svega bila je prozirna prugasta haljina.

Evo koju je haljinu nosila

Haljina za plažu koju je nosila je brenda DISSH. Njezin sastav čini 65% viskoze i 35% najlona. Haljina je rastezljiva, tako da dobro pristaje svakom obliku tijela. Prugice na haljini nisu standardne, već su oblikovane poput valova.

Prugasta haljina, DISSH, cijena je otprilike 192.44 eura

Ako vam se sviđa ovakva haljina, ali vam je izvan budžeta, pronašli smo slične komade po pristupačnijim cijenama. Najsličnija je svakako ova haljina američkog brenda Forever 21, koji dostavlja u Hrvatsku.

Prugasta prozirna haljina, Forever 21, cijena je 38 eura

Na Zalandu smo pronašli sličnu haljinu, no ona nije prozirna. Dakle, ako biste u ovakvoj haljini radije šetali gradom ili prozirno jednostavno nije vaš stil ni na plaži, imamo opciju i za vas. Ova haljina također ima neravne prugice koje podsjećaju na valove.

Anna Field prugasta haljina, Zalando, cijena je 37.83 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.