Kim Kardashian pobijedila je Jimmyja Fallona

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJA Beats By Dre kampanja izazvala je veliki interes na društvenim mrežama zahvaljujući uključivanju dvaju poznatih lica - Kim Kardashian i Jimmyja Fallona.

Kampanja Kim protiv Jima, koju je osmislila agencija Mirimar, suprotstavila je reality zvijezdu i poslovnu mogulicu s televizijskom zvijezdom kasnonoćnog programa u borbi za lansiranje vlastite linije Beats Studio Pro slušalica.

Pobjednik ovog "dvoboja" otkriven je u jučerašnjoj epizodi The Tonight Showa, a Jimmy Fallon je na svojem Instagram profilu podijelio videoisječak emisije. Pogledajte video ispod.

Iako je u kampanji prikazano natjecanje između Kim Kardashian i Jimmyja Fallona, cijela situacija je zamišljena kao zabavan način promocije nove linije slušalica koju je Kim dizajnirala.

Studio Pro slušalice stižu u tri neutralne boje

Ovo nije prvi put da Beats By Dre surađuje s Kim Kardashian - već su zajedno radili na slušalicama 2022. godine. Kim sada donosi svoj prepoznatljiv stil u Beats Studio Pro slušalice.

Prateći istu neutralnu paletu boja iz prethodne suradnje, nove Studio Pro slušalice dolaze u tri suptilne nijanse: Moon, Dune i Earth. "Jako sam uzbuđena što donosimo ove tri popularne, moderne boje na najpoznatije i najnaprednije Beats slušalice", izjavila je Kardashian. "Beats Studio su oduvijek bile modni izričaj, stoga jedva čekam vidjeti kako će ih svi stilizirati", dodala je.

Nove slušalice, razvijene s aktivnim poništavanjem buke, dinamičkim praćenjem pokreta glave i personaliziranim prostornim zvukom, imaju UltraPlush kožne jastučiće i do 40 sati trajanja baterije. 

Cijena i dostupnost

Slušalice će biti dostupne za kupnju na Appleovoj stranici u SAD-u, Kanadi, Meksiku, UK-u, Francuskoj, Njemačkoj, Japanu, Kini, Južnoj Koreji, Hong Kongu i Tajlandu po cijeni od 349.99 dolara (oko 320 eura), počevši od četvrtka, 15. kolovoza. Dostupne su i na Amazonu u SAD-u, Kanadi, Meksiku i Japanu. 

Također, slušalice će biti dostupne u ograničenim količinama u odabranim Apple Store lokacijama i kod ekskluzivnih ovlaštenih prodavača diljem svijeta. Više o njima pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.