KitchenAidov novi mikser je najljepši kuhinjski aparat koji smo ikada vidjeli

Foto: kitchenaid.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KITCHENAID je poznat po svojim elegantnim i vrhunskim kuhinjskim uređajima, a najnoviji model samostojećeg miksera je odličan primjer toga. Ovaj mikser ne samo da izgleda izuzetno privlačno već je i nevjerojatno funkcionalan, što ga čini savršenim dodatkom za svaku kuhinju.

"Umjetničko djelo"

Mikser dolazi u bogatoj, dubokoj zelenoj boji s mat završnim slojem. Njegov moderan izgled čini ga previše atraktivnim da bi bio skriven u ormariću. Kao što je jedan korisnik napisao ispod njihove objave: "Obično držim svoj mikser u ormariću, ali ovaj ostaje na pultu kako bih ga mogao vidjeti!" Drugi ga opisuje kao "pravo umjetničko djelo".

Ovaj mikser dolazi s nekoliko istaknutih značajki. Ima monokromatske zimzelene gumbe i mjedene detalje. Umjesto uobičajene zdjele od nehrđajućeg čelika, dolazi sa zdjelom od pravog orahovog drveta. 

S 10 različitih brzina, ovaj samostojeći mikser je izuzetno koristan za pripremu raznih jela poput kruha, keksa, tjestenine i kolača. Također, dizajn nagibne glave olakšava dodavanje sastojaka i jednostavno uklanjanje zdjele, što čini cijeli proces bržim i jednostavnijim.

Trenutno je ovaj mikser dostupan za kupnju u SAD-u po cijeni od 699.99 dolara (oko 634.41 eura). Još uvijek nije poznato kada će ili hoće li biti dostupan kod nas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.