KitKat pločice postale su žitarice. Dostupne su u pojedinim zemljama Europe

Foto: Promo/nestle-cereals.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NESTLÉ je krajem travnja najavio lansiranje novih KitKat žitarica donoseći okus poznate čokoladice u zdjelice s dodatkom mlijeka. Stvorene u suradnji s timom za razvoj čokolade, žitarice zadržavaju bit omiljene originalne čokoladice.

"Za sve ljubitelje čokoladnih pahuljica, ugodite svojim nepcima jedinstvenim okusom i teksturom KitKat pahuljica: ukusna kombinacija okusa mliječne čokolade i vafla u hrskavoj žitarici!" opisuju ovaj novitet na službenim stranicama. 

Za sada su KitKat žitne pahuljice dostupne u Americi, Irskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, a uočene su i u trgovinama u Španjolskoj, Italiji i Njemačkoj. Cijena KitKat kutije žitarica u njemačkoj Rewe trgovini je 3.49 € (26.30 kn) za 330 grama proizvoda. Nadamo se da uskoro stižu i na naše police kako bismo ih mogli isprobati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.