Konačno znamo kako izgleda Galaxy Watch FE

Foto: Shutterstock/X (Twitter)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAHVALJUJUĆI influenceru Sudhanshuu Ambhoreu, poznato je kako izgleda Galaxy Watch FE, a otkrivene su i specifikacije. Uz pretpostavku da su ove informacije točne, izašle su mjesec dana prije službenog predstavljanja koje se očekuje na Uncpacked događaju 10. srpnja.

Sat dolazi uz One UI Watch 5.0

Galaxy Watch FE navodno ima promjer od 40 mm, ima Super AMOLED ekran od 1.2 inča, bateriju od 247 mAh, 1.5 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i magnetsko bežično punjenje. Sat je navodno otporan na vodu do 50 metara, a njegovo je aluminijsko kućište certificirano s IP68 vezano uz otpornost na vodu i prašinu.

Sat će navodno pokretati Exynos W920 SoC i radit će na Wear OS sa Samsungovim One UI Watchom 5.0. Uz navedeno, Galaxy Watch FE će imati akcelerometar, barometar, žiroskop, geomagnetski senzor, senzor svjetline i optički monitor otkucaja srca.

U Europskoj uniji cijena ovog sata bi trebala biti 199 eura. No, ove informacije još uvijek nisu službeno potvrđene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.