Konzum objavio popis sniženih proizvoda. Pogledajte koji su to

Foto/Screenshot: Marko Lukunic/PIXSELL/konzum.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUČER je glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe Fabris Peruško izjavio da će Konzum od danas krenuti s dodatnim sniženjima koja će obuhvatiti tisuću artikala. Danas je na Konzumovoj internetskoj stranici osvanula nova stranica naziva - Zaključane cijene. 

Prema toj stranici sniženo je više od 1000 proizvoda iz raznih kategorija hrane i neprehrane. "Snižavamo i zaključavamo cijene za više od 1000 proizvoda iz različitih kategorija te garantiramo da do 31.12. 2023. njihova cijena može biti samo niža", piše na stranici. 

Pogledajte popis:

Na stranici obavještavaju kupce da će ti proizvodi imati posebnu oznaku te se od danas, 15.9., mogu pronaći u njihovim prodavaonicama, tjednim katalozima i webshopu. Kompletan popis proizvoda kojima je cijena snižena možete vidjeti ovdje

I druge trgovine su počele trajno snižavati cijene pojedinim proizvodima

No Konzum nije jedini trgovački lanac koji je počeo trajno snižavati cijene pojedinih proizvoda u svojoj ponudi. Već smo pisali da je i Lidl odlučio trajno sniziti cijene pojedinim proizvodima do 33% od ponedjeljka, 11.9. Ovdje možete vidjeti koji su to. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.