Kopiraj stil Nine Badrić: Od kiss kiss uzorka do lila haljine

Foto: Instagram, Maria Lucia Hohan, Forever Unique, Shein, Bershka, About You, Zalando

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NINA BADRIĆ u posljednje vrijeme oduševljava svojim modnim kombinacijama te smo izdvojili jednu njezinu kombinaciju u kojoj je viđena u nekoliko navrata te jednu jučerašnju koju je nosila prije koncerta. Jedan njezin outfit je brenda Mihano Momosa, a drugi podsjeća na haljinu Maria Lucia Hohan Alara. 

Mihano Momosa

Ovaj kiss kiss uzorak na hlačama i topu nam je pun pogodak te idealna ljetna kombinacija. Radi se o brendu Mihano Momosa, a Nina je u nekoliko navrata viđena u ovoj kombinaciji ili pak onoj s košuljom istog uzorka. Hlače koštaju 4808 kuna, a ovakav top više nije dostupan na stranici. No zato košulja jest i to po cijeni od 3982 kune. 

Sviđa li vam se ovaj uzorak, ali vam je originalni outfit preskup, pronašli smo alternative. Hlače s otiskom crvenih usana pronašli smo kod brenda Forever Unique, one imaju kombinaciju crvenog i ružičastog otiska te su cigaret kroja. Koštaju 267.30 kuna, a možete ih pogledati ovdje.

Košulju sličnog uzorka pronašli smo na stranici Shein, možete je pogledati ovdje te joj je cijena 90 kuna. Ako vam se pak sviđaju taj uzorak i stil, ali vam je previše da ste od glave do pete u istom printu, pronašli smo hlače sličnog kroja bijele boje koje možete kombinirati s košuljom Shein. Hlače smo pronašli u Bershki, cijena im je 179.90 kuna. 

Shein košulja, 90 kuna

Bershka hlače, 179.90 kuna

Maria Lucia Hohan Alara 

Nina se prije jučerašnjeg koncerta družila s Davorom Šukerom, a njihovu zajedničku fotografiju objavila je na Instagramu. Nama je za oko zapela lepršava haljina u nježnoj lila boji koja nas podsjeća na model haljine Maria Lucia Hohan Alara čija je cijena 12.695 kuna, možete je pogledati ovdje

Maria Lucia Hohan Allara

Pronašli smo povoljnije alternative i to haljinu Dorothy Perkins sličnog kroja s dugim rukavima, model haljine Sisters Point New Greto i dnevnu lepršavu haljinu Izia Gaya. Od navedenih haljina dvije su trenutno na sniženju, a cijene im se kreću od 329 kuna do 753.77 kuna. 

Izia Gaya, 753.77 kn (na sniženju)

Sisters Point New Greto, 379 kuna

Dorothy Perkins, 329 kuna (na sniženju)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.