Kosa Amal Clooney je uvijek puna volumena, evo kako to radi

Foto: Shutterstock/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAL Clooney uvijek ima prekrasnu, bujnu kosu, a sada znamo koji proizvod koristi. Njezin frizer Dimitris Giannetos otkrio je da koristi Color Wow Xtra Large Bombshell Volumizer kako bi postigla svoj zanosan izgled.

Ovaj proizvod pomaže dodati volumen kosi koja izgleda mlitavo i beživotno. Dolazi u obliku pjene koja je lagana i ne opterećuje kosu. Kako ga koristiti? Samo podijelite vlažnu kosu u pramenove, nanesite dva do tri puta od korijena do vrhova, a zatim je pročešljajte i osušite. 

Više od 9000 korisnika dalo mu je pet zvjezdica

Više od 10.000 ljudi već je kupilo ovaj proizvod, a više od 9000 korisnika dalo mu je pet zvjezdica. "Imam tanku i oštećenu kosu, pa se nisam nadala puno, ali sam bila oduševljena kad sam vidjela rezultate", napisala je jedna korisnica. 

Druga je napisala da je to "magija u boci" jer je vidjela odlične rezultate odmah nakon sušenja kose.

Cijena ovog proizvoda iznosi 25.90 eura za pakiranje od 195 ml, a možete ga pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.