Koštaju manje: Ove slušalice su odlična alternativa Apple AirPodsima

Foto: Promo/jabra.com/beatsbydre.com/smartlab.hr/audio-technica.com/cambridgeaudio.com/amazon.de/nothing.tech/soundcore.com/samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE AirPods su moderne bežične slušalice koje nude izvrsne značajke, ali kao i većina stvari koje Apple proizvodi - nisu jeftine. Dobra vijest je da postoji mnogo sjajnih alternativa koje vas neće toliko koštati, a nude većinu značajki koje želite u paru bežičnih slušalica.

"Iako nema sumnje da AirPodsi mogu biti fantastični za Appleove korisnike, oni obično nisu tako dobri za Androidove korisnike; ali također nisu najbolja opcija za ljude koji žele uštedjeti nešto novca", piše Android Police.

Portal Android Police izdvojio je odlične modele bežičnih slušalica kao alternativu skupljim Apple AirPodsima. Prenosimo njegovu listu.

Jabra Elite 5

Jabra Elite 5, 152.50 € (1149.01 kn)

Slušalice Jabra Elite 5 nude dobru kvalitetu zvuka i značajku poništavanja buke. Uz solidnih sedam sati trajanja baterije s ANC-om, podrškom za Google Fast Pair i izvrsnom popratnom aplikacijom, lako je vidjeti zašto su one jedne od najboljih bežičnih slušalica koje možete dobiti za 150 eura.

Beats Studio Buds

Beats Studio Buds, 159.13 € (1198.96 kn)

"Nemojte se zavarati činjenicom da Apple proizvodi Beats Studio Buds jer one nisu samo prilagođene Appleu nego svima, zahvaljujući mogućnosti brzog uparivanja s Androidovim uređajima uz popratnu aplikaciju", piše Android Police.

Osim toga, one su još jedna alternativa koja je nešto povoljnija od Appleovih običnih AirPodsa s ​​ANC performansama. Beats Studio Buds imaju ocjenu vodootpornosti IPX4, sjajne ugrađene mikrofone za primanje poziva i fantastičan zvučni profil ispunjen basom.

Google Pixel Buds A-Series

Google Pixel Buds A-Series, 100 € (753.45 kn)

Google Pixel Buds A-Series nudi tonu vrijednosti za cijenu od 100 eura. "Iako mislimo da bi vijek trajanja baterije mogao biti malo bolji, one nude dobru kvalitetu zvuka i udobne su za nošenje onoliko dugo koliko želite", ističe Android Police. Osim toga, uz Hey, Google lako je pokrenuti svog omiljenog pametnog pomoćnika da vam pomogne kad god vam zatreba.

Audio-Technica ATH-SQ1TW

Audio-Technica ATH-SQ1TW, 99.99 € (753.37 kn)

"Audio-Technica ATH-SQ1TWBK zvuče nevjerojatno za svoju cijenu, što ih čini izvrsnim bežičnim slušalicama, čak i ako ne postoji popratna aplikacija za prilagodbu njihovog zvučnog profila", navodi Android Police. Osim toga, trajanje baterije je izvrsno, oko šest do osam sati s jednim punjenjem i dva dodatna punjenja u prilično kompaktnom kućištu.

Cambridge Audio Melomania 1+

Cambridge Audio Melomania 1+, 129.95 € (979.11 kn)

"Slušalice Cambridge Audio Melomania 1+ su jedne od najboljih cjenovno prihvatljivih bežičnih slušalica, nudeći nevjerojatno trajanje baterije od devet sati", ističu. Osim toga, isporučuju se s memorijskom pjenom i silikonskim nastavcima za uši, tako da možete prilagoditi slušalice i odabrati mekši materijal ako znate da ćete svoje umetke za uši koristiti dulje vrijeme.

EarFun Air Pro 2

EarFun Air Pro 2, 69.99 € (527.34 kn)

EarFun Air Pro 2 zvuče prilično uravnoteženo, što je dobro jer ne postoji aplikacija za podešavanje EQ-a. "Osim toga, imaju čak i ANC, tako da možete ugasiti buku svijeta oko sebe kada želite. Dodajte tome sedmosatno trajanje baterije i 34 sata punjenja s kućištem za punjenje i dobivate odličnu opciju u ovom cjenovnom rangu", ističu. 

Nothing Ear 2

Nothing Ear 2, 149 € (1122.65 kn)

"Dok Nothing Ear 2 pati od slabijeg trajanja baterije, druga iteracija bežičnih slušalica tvrtke Nothing nudi vrlo jedinstven stil i prilično solidnu ANC kvalitetu", ističu. Dodaju da sve u svemu one također zvuče bolje od prethodnika, pa ako želite nešto što izgleda jedinstveno, Nothing Ear 2 bi mogle biti vrijedne pažnje.

Anker Soundcore Liberty 3 Pro

Anker Soundcore Liberty 3 Pro, redovna cijena je 139 € (1047.30 kn), a trenutno se mogu kupiti za 40 € (301.38 kn) manje

Ankerove Soundcore Liberty 3 Pro nude neke od najboljih kvaliteta zvuka iz para bežičnih slušalica, zajedno s mnoštvom opcija vrhova i krila čak i za najtvrdokornije ušne kanale. "S izvrsnim ANC-om i pristojnom kvalitetom poziva, baterijom boljom od prosjeka i aplikacijom koju biste zaista željeli koristiti, Liberty 3 Pro izvrsna su jeftinija alternativa ne samo AirPods-u, već i AirPods-u Pro", ističe Android Police.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro, 225.50 € (1699.03 kn)

Galaxy Buds 2 Pro su Samsungove najmanje, najlakše i najbolje bežične slušalice dosad. "Poboljšavaju Galaxy Buds Pro u svakom pogledu, s boljom kvalitetom zvuka, snažnijim aktivnim poništavanjem buke i podrškom za 24-bitni zvuk. Također su IPX7 otporne na vodu i prašinu. Po cijeni od 225 eura, one su naš vrhunski izbor kao AirPods Pro alternativa", zaključuje Android Police.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.