Kuća u Zagrebu od 260 kvadrata i s velikim dvorištem prodaje se za 365.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovog puta pažnju nam je privukla samostojeća kuća u naselju Vrapče, koja se prodaje za 365.000 eura. 

Kuća je izgrađena 1968. godine i prostire se na 260 kvadrata. Smještena je na parceli površine 540 kvadrata. Sastoji se od tri zasebne etaže: prizemlja, visokog prizemlja i kata. U prizemlju su dvije prostorije, WC, hodnik i spremište. Prizemlje je trenutno uređeno kao ured.

Prizemlje i kat mogu se spojiti u jednu cjelinu

Visoko prizemlje obuhvaća dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, dvije spavaće sobe, kupaonicu s WC-om, hodnik, ostavu, terasu i vrt. Na katu se nalaze dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja, dvije spavaće sobe i natkrivena terasa.

U oglasu je naglašeno da se, uz minimalne preinake, visoko prizemlje i kat mogu spojiti u zasebnu cjelinu. Nekretnina ima rješenje o izvedenom stanju i može se kupiti preko stambenog kredita banke.

Navedeno je i da je grijanje etažno plinsko te da je posljednja renovacija bila 2022. godine, kad je obnovljena fasada. Kuća je opremljena sustavom zaštite - videonadzor, alarmi i sustav pametnog doma.

Oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.