Kuhinja Selene Gomez zbog ovih detalja izgleda toplo, a ne sterilno

Foto: Epa/Instagram/amazon.de/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUHINJA pjevačice i glumice Selene Gomez nije ni hladna ni sterilna. Naprotiv, Selena je kreirala ugodan, topao i osoban prostor koristeći antikne komade poput starinskih porculanskih tanjura i posuda za cvijeće kao dekorativne elemente, umjesto isključivo funkcionalnih dodataka.

Ova nostalgična estetika pokazuje da kuhinja može biti praktična i osobna. Dizajneri naglašavaju kako antikni predmeti, poput onih u Gomezinoj kuhinji, nisu samo moderni, već nadilaze prolazne trendove u uređenju interijera zbog svoje trajne vrijednosti, piše Homes & Gardens.

Dok mnogi koriste radne površine i zidove u kuhinji za praktične stvari koje često koriste, Selena pokazuje da prostor može biti i estetski privlačan, ali i odražavati osobnost vlasnika.

Iako su kuhinje slavnih često mnogima nedostižne, Selenina kuhinja je primjer koji se lako može replicirati. Njezin nostalgični stil, s vintage porculanskim tanjurima i posudama za cvijeće, pokazuje kako vintage komadi mogu unijeti toplinu i jedinstvenost u svaki prostor.

Jedan od najvećih trendova u uređenju

"Vintage i second-hand predmeti nastavit će biti ključni u dizajnu interijera", kaže Anne Haimes, dizajnerica interijera. Popularnost takozvanih Hipstoric interijera, kombinacije starinskog i modernog stila, raste, a interes za kombinacijom modernog i antiknog namještaja povećao se za 530% na Pinterestu.

Ukrašavanje prostora antikvitetima je jedan od najvećih ovogodišnjih trendova u interijerima, a ovi komadi sve su popularniji zbog svoje dugovječnosti. Haimes savjetuje traženje ovih predmeta u second-hand trgovinama i na platformama poput Facebook Marketplacea i eBaya, naglašavajući da ukrašavanje kuhinje antikvitetima postaje sve veći trend.

Da biste postigli izgled kuhinje Selene Gomez, možete odabrati ukrasno posuđe koje je prelijepo za svakodnevnu upotrebu, a lako je pronaći i predmete koji imaju retro šarm, ali nisu nužno stari.

Još jedan detalj iz njezine kuhinje je izlaganje posuđa - ormarići sa staklenim frontama omogućuju vidljivost šalica i tanjura, što zahtijeva uredan raspored, ali stvara estetski privlačan prostor. Selena je vješto spojila praktičnost i osobni stil, unoseći i elemente takozvanog old money dizajna - klasičnog, elegantnog uređenja koje odiše bezvremenskom sofisticiranošću.

Tanjur Spode, Amazon, 47.28 eura
Zidna posuda, Etsy, 93.91 euro
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.