Kupci hvale ovaj proizvod: "Primijetila sam značajno smanjenje opadanja kose"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/iherb.com/naturespell.co.uk/mielleorganics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI hvale ulje ružmarina kao učinkovito rješenje za prorjeđivanje i opadanje kose.

Na TikToku se često spominju razna ulja ružmarina za ovu namjenu, a posebnu pažnju privuklo je ono marke Nature Spell. Ova londonska marka tvrdi da je njihovo ulje jedno od najprodavanijih proizvoda za rast kose u Ujedinjenom Kraljevstvu, s preko milijun prodanih bočica.

@alicecaring It’s amazing and helped me a lot, how about u? #fyp #foryou #tiktokmademebuyit #naturespell #haircare #hairgrowth ♬ original sound - Alice

Nature Spell ulje, osim ružmarina kao glavnog sastojka, sadrži i dodatke drugih biljnih ekstrakata koji potiču novi rast kose i jačaju postojeće vlasi. Što se tiče ružmarina, on poboljšava cirkulaciju vlasišta, što omogućuje bolju opskrbu folikula hranjivim tvarima.

Jednostavan za korištenje

"Poboljšani protok krvi može pomoći u poticanju rasta kose", izjavila je dermatologinja dr. Marisa Garshick za InStyle. Studije potvrđuju ovu teoriju, a jedna je čak pokazala da je ružmarin jednako učinkovit kao minoksidil, tretman protiv gubitka kose.

@hopebaxter_ Perfect for healthy shiny hair :) #naturespell #rosemaryoil ♬ original sound - Hope Baxter

Kao što smo već spomenuli, osim ružmarina, Nature Spell proizvod sadrži druge sastojke, poput ulja slatkog badema. Bogato vitaminom E, ovo lagano ulje štiti i njeguje vlasište, što dodatno povećava potencijal za rast kose.

Proizvod je jednostavan za korištenje - dovoljno je umasirati nekoliko kapi izravno na vlasište dva do tri puta tjedno. Kosa se potom može stilizirati kao inače ili ju se opere šamponom nakon 30 minuta do četiri sata od primjene.

Neki ga koriste i za poticanje rasta obrva

Neki ga, osim za kosu, koriste i za druge namjene, poput ubrzavanja rasta obrva. Tiktokerica Mel koristi ga upravo za to i pohvalila ga je u svom viralnom videu.

@melheywood_ Best rosemary oil on the market!! 👏 @Nature Spell #rosemaryoil #oilmask #rosemarywater #rosemarywaterforhair #rosemaryoilforhairgrowth #hairgrowth #fyp #viral #tiktokmademebuyit ♬ original sound - Mel | Mum of 2 ☁️

Na Amazonu ovo ulje ima više od sedam tisuća recenzija i prosječnu ocjenu 4.3. "Odličan proizvod", "Koristim ga svaki dan i primjećujem da mi je kosa gušća", "Savršen je, a miris obožavam", "Volim ga", "Kosa mi zaista raste", "Impresionirana sam rezultatima, ova bočica od 150 mililitara postala je ključni dio moje rutine njege kose", "Primijetila sam značajno smanjenje opadanja kose", neki su od osvrta. 

Ulje ružmarina za kosu Nature Spell, Amazon, 150 ml, 15.59 eura

Osim ovog proizvoda, na društvenim mrežama popularna su i druga ulja ružmarina namijenjena jačanju i obnovi kose, poput onih brendova Mielle Organics, Welede i drugih. Izdvojili smo i njih ispod. 

Ulje ružmarina za kosu Mielle Organics, iHerb, 59 ml, 15.02 eura
Ulje ružmarina za kosu Weleda, iHerb, 50 ml, 23.98 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.