Kupci pohrlili po novi Xiaomijev mobitel, oborio je rekord

Foto: mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REDMI Note 14 Pro+ službeno je predstavljen 26. rujna, a odmah je ušao u mjesečni poredak za uređaje iz gornje srednje klase AnTuTua, zauzevši deseto mjesto. AnTuTU je popularna aplikacija za testiranje performansi pametnih telefona, tableta i drugih uređaja.

Korisnici su dobro prihvatili novi mobitel

Naime, Redmi Note 14 Pro+ oborio je rekord u prodaji tijekom prvog tjedna, a osim što je ovo rekord za Redmi, također je u pitanju rekordni broj prodanih primjeraka u prvom tjednu za bilo koji Android.

To znači kako je Redmi Note 14 Pro+ postao najprodavaniji uređaj u svojoj cjenovnoj kategoriji tijekom prvog tjedna nakon lansiranja, što pokazuje kako su kupci u Kini, gdje je uređaj prvo lansiran, dobro prihvatili novi uređaj.

Redmi Note 14 Pro+ ima AMOLED ekran od 6.67 inča, a štiti ga Gorilla Glass Victus 2. Dolazi s Qualcomm SM7635 Snapdragon 7s Gen 3 čipsetom, a pokreće ga Android 14 koji je prilagođen na Xiaomijev HyperOS.

Glavna kamera ima 50 MP, prednja kamera ima 20 MP, a uređaj je opremljen i telefoto lećom od 60 mm. Dolazi u tri boje: crnoj, bijeloj i zelenoj.

Cijena uređaja u EU trebala bi biti oko 240 eura, a točan datum lansiranja na globalno tržište još nije poznat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.