Kylie Jenner vrućim fotografijama predstavila kolekciju kupaćih kostima

Foto: Profimedia/khy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KYLIE Jenner nedavno je na svojem Instagram profilu objavila fotografije kojima predstavlja novu kolekciju svojeg brenda Khy. Kolekciju Satin Swim nazvala je "najseksi kolekcijom do sada". Na fotografijama snimljenima uz bazen je pokazala jednodijelne kupaće kostime i bikinije te kratku suknju za plivanje.

"Božanstveno"

Satin Swim kolekcija sadrži gornje i donje dijelove bikinija, jednodijelne kupaće kostime i kratku suknju za plažu, a svi su komadi dostupni u šest boja: plavoj, crnoj, ružičastoj, boji limete, sivoj i narančastoj.

"Ajme, jedva čekam", "Seksi", "Trebala si ih lansirati u lipnju", "Jedva čekam naručiti svoje", "Božanstveno", "Plava ti predivno stoji", "Jedva čekam", "Nadam se da će biti bolje kvalitete nego Kylie Swim", "Trebam ih odmah", "Lijepa", neki su od komentara na objave.

Novu kolekciju možete pogledati ovdje, a mi smo ispod izdvojili komade koji su nam se najviše svidjeli.

Kupaći kostim, Khy, cijena je 93 eura
Kupaći kostim s izrezima, Khy, cijena je 93 eura
Gornji dio bikinija, Khy, cijena je 43 eura, donji dio bikinija, Khy, cijena je 41 euro
Suknja za plivanje, Khy, cijena je 43 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.