Lancôme ima novu verziju La vie est belle parfema, žene ga već obožavaju

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI francuski brend Lancôme lansirao je najnoviju verziju svog popularnog mirisa La vie est belle pod nazivom L'Elixir. 

La vie est belle L'Elixir kreirali su parfumeri Christophe Raynaud i Antoine Maisondieu, spajajući mirisne note ljubičice i kakao maslaca. Parfem ima voćni i gurmanski karakter, s gornjim notama maline, likera i kalabrijskog bergamota, srednjim notama ljubičice i ruže te baznim notama kože, kakao maslaca i cedrovine.

Julia Roberts i dalje je zaštitno lice kampanje

Poznata holivudska glumica Julia Roberts i dalje je zaštitno lice kampanje, utjelovljujući samopouzdanu ženu koja slijedi svoju intuiciju i prkosi očekivanjima.

Oni koji su isprobali La vie est belle L'Elixir ne prestaju ga hvaliti. "Moj novi najdraži parfem", "Jedva ga čekam probati", "Jedan od mojih favorita!", "Najdraži iz ove linije", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Novi La vie est belle L'Elixir sada je dostupan u našim drogerijama u pakiranjima od 30 ml, 50 ml i 100 ml, po cijenama od 100.99 eura, 142.89 eura i 198.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.