Lejla Filipović oduševila izborom obuće. Žene pišu: "Dama"

Foto: Instagram/ccc.eu/aldoshoes.com/mango.com/massimodutti.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEJLA FILIPOVIĆ podijelila je nekoliko fotografija iz Trsta na svom Instagram profilu, a pažnju je posebno privukla obuća koju je nosila. Lejla je kombinirala sivu bomber jaknu s crnom haljinom, torbom i mokasinkama. Mnogi modni urednici složili bi se da su mokasinke nezaobilazna obuća za jesen.

Najpopularnija jesenska obuća

Mokasinke su već nekoliko sezona među najpopularnijim jesenskim cipelama, a ove godine posebno dolaze do izražaja uz motorističke čizme. Odlične su za ležernije, ali i za dotjeranije kombinacije, jer svakom outfitu daju dozu elegancije, što je Lejla uspješno demonstrirala, a njezini pratitelji potvrdili opisujući je riječima poput "dama".

Ove jeseni dominiraju klasične crne mokasinke, poput onih u kojima je Lejla prošetala. Savršeno se slažu s trapericama, krojenim hlačama, a mogu se nositi i uz suknje i haljine. Ako želite obogatiti garderobu crnim mokasinkama, niže smo izdvojili nekoliko modela.

Mokasine, H&M, 79.99 eura
Mokasinke, Aldo, 105 eura
Mokasinke, CCC, 64.99 eura
Mokasinke, Mango, 69.99 eura
Mokasinke, Massimo Dutti, 89.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.