L'Erbolario ima novu liniju, glavna zvijezda je parfem: "Fantastičan"

Foto: Instagram/erbolario.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TREND parfema s notama pistacije ne jenjava još od prošle godine. Osim što pistacija sve više postaje sastav losiona za tijelo na policama trgovina, sada se sve češće pojavljuje i u parfemima. Iako je pistacija već zastupljena u nekim popularnim mirisima, poput Tom Ford Soleil Blanc i Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '62, ovaj mali zeleni oraščić nastavlja uživati u izuzetnom valu popularnosti i ovoga ljeta.

Sada se i poznata marka L'Erbolario pridružila ovom rastućem trendu i proširila svoj asortiman proizvoda s notom pistacije. "Zaronite u novu mirisnu liniju obogaćenu slasnim notama jedinstvene pistacije! Dopustite mašti i osjetilima da vas odvedu među arome sicilijanske slastičarnice, u vruće ljetno popodne", poručuje brend. 

Nova linija sastoji se od pet proizvoda

Nova linija Pistacchio sastoji se od pet proizvoda za tijelo, usne i kosu, a formulirana je s organskim uljem sicilijanske pistacije i ekstraktom iz L'Erbolario proizvodnje. Zahvaljujući manjim, praktičnim pakiranjima, liniju Pistacchio uvijek možete nositi sa sobom, na putovanju i odmoru, u svojoj kozmetičkoj torbici.

Stigli su Pistacchio gel za tuširanje u bočici od 100 ml po cijeni od 9.30 eura, Pistacchio krema za tijelo u tubi od 100 ml po cijeni od 14 eura, Pistacchio čvrsti šampon za tijelo i kosu od 60 grama po cijeni od 11.30 eura, Pistacchio balzam za usne u tubici od 10 ml po cijeni od 9.30 eura te Pistacchio parfem u bočicama od 10 ml po cijeni od 14.10 eura i 50 ml po cijeni od 34.20 eura.

Parfem je duplić mirisne vodice Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '62?

Upravo je parfem zvijezda nove kolekcije. Ovaj cvjetno-voćni gurmanski miris namijenjen je i ženama i muškarcima, a sadrži note pistacije, crnog ribiza, cvijeta breskve, kokosove vode, karamele te kristala soli.

Na Fragrantici se već mogu naći pojedine recenzije, a miris je preplavio društvene mreže. Mnogi ističu da je riječ o dupliću popularne mirisne vodice Sol de Janeiro Cheirosa '62.

@martinadonofrio.02 Provato in negozio è buonissimo, oltretutto essendo proprio un profumo promette una durata ancora maggiore ✨️ @Erbolario #fyp#erbolario #erbolariopistacchio #soldejaniero62#dupesoldejaneiro62#profumo#profumoerbolario #profumopistacchio #dupes #viral ♬ original sound - Betches
@marimakeup87 The super viral Pistacchio perfume by L'Erbolario deserves all the hype. It smells just like Sol De Janeiro Cheirosa 62!! #pistacchio #perfume #perfumetiktok #viral #viralvideo #viraltiktok #amazing #new #trend #trending #aesthetic #aesthetics #aestheticvideos #body #shopping #shoppinghaul #fyp #fypage #fyppppppppppppppppppppppp #for #foryou #foryoupage #foryourpage #foryoupageofficiall #tik #tiktok #italy #italy🇮🇹 #green #beautiful ♬ OMA SHAKO SHAKO - DJ VINNIE PARGOY
@sara_esposto #pistacchio #profumo #erbolario #profumodolce #caramello ♬ suono originale - Sara Esposto

"Odličan, 10/10!"

"Podsjeća me na Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa 62 i Hot Pink od Policea. Čim se poprskate, čini se kao da jedete sladoled od pistacije, idealno za one koji se žele okružiti najslađim oblakom", glasi jedna recenzija.

"Otvaranje je poput sna: bogati, kremasti sladoled od pistacije, apsolutno fantastično. Nažalost, ova faza ne traje dugo jer se pridružuje malo kiselosti (vjerojatno od crnog ribiza) i nakon 30 minuta prelazi u mliječni, topli miris kože. Nema veliku trajnost, ali je tako divan miris koji podiže raspoloženje", napisala je druga osoba.

"Ako očekujete da miriše kao vrećica slanih pistacija, bit ćete razočarani. Ovo je šećerna bomba, prvenstveno namijenjena ženskoj publici, koja miriše na gel za tuširanje od badema i vanilije, a pomalo i na Bum Bum kremu. Ekstrakti su gotovo u potpunosti prirodni, zahvaljujući stalnim naporima L'Erbolarija da sami uzgajaju što više svojih sastojaka", nadovezala se treća osoba.

"Podsjeća me na klasičnu mirisnu notu Sol de Janeiro, ali bih se usudila reći da je gotovo bolji od EDP-a poznatog brenda. Moj nos jasno razlikuje notu pistacije (za razliku od Cheirosa '62). Odličan, 10/10!" napisala je četvrta.

Novu Pistacchio L'Erbolario kolekciju možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.