Levi's najavio novo poglavlje, čini se da je novo lice Beyonce

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEVI'S je tijekom godina lansirao impresivne suradnje, udruživši se s imenima poput Stussy, Sacai, ERL i New Balance samo u 2023., a u njihovim su se kampanjama pojavljivale slavne osobe poput Barbie Ferreire i Emme Chamberlain, koje su sudjelovale i prošle godine.

Obožavatelji uvjereni da silueta predstavlja Beyonce

Čini se da se sprema još jedna takva suradnja. Naime, brend je nedavno na Instagramu objavio najavu svoje najnovije suradnje. Na slici je prikazana silueta konja i jahačice s kaubojskim šeširom, a Levi's je u objavi označio Beyonce.

"Predstavljamo: novo poglavlje", napisali su u opisu objave.

Mnogi su u komentarima zaključili kako je neupitno riječ o suradnji Levi's a i popularne glazbenice: "Nemam više novca, Beyonce", "Ova žena konstantno napada moj novčanik", "Što? Beyonce?", "Ovdje sam zbog Beyonce".

"Što god bilo, neka bude jeftinije od 100 dolara, nemam više novca", napisala je još jedna osoba.

Još uvijek nije poznato kakva je točno suradnja u pitanju, no očekujemo da će brend u dogledno vrijeme objaviti detalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.