Lewis Hamilton i Dior potvrdili suradnju. Ljudi pišu: "Moćno"

Foto: X/Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VIŠESTRUKI prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton službeno je postao Diorov ambasador i gostujući dizajner. Dugogodišnji prijatelj kreativnog direktora kuće Kima Jonesa, Hamilton je kao gost dizajnirao nadolazeću kolekciju francuskog luksuznog brenda. Kolekcija je nadahnuta Hamiltonovim stilom.

"Uzmite moj novac"

Ova suradnja nije neobična budući da je Hamilton poznat po svojem zanimljivom modnom izričaju van trkaćih staza. Kolekcijom će dominirati funkcionalna odjeća za svakodnevno nošenje, a očekuju se jarke, upadljive boje.

"Lewis i Dior? Moćno", "Odlično partnerstvo, jedva čekam vidjeti više", "Ova vesta, Bože moj", "Uzmite moj novac", "Jedva čekam vidjeti kolekciju", "Suradnja koju nisam znao da trebam", "Uzmite moj kikiriki", "Već sad izgleda nevjerojatno" - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Kim Jones i Lewis Hamilton, Foto: Profimedia

Kolekcija je namijenjena za hladnije vrijeme te će uključivati džempere, tople jakne i pripadajuće modne dodatke. Kolekcija će biti dostupna 17. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.