Stigao prvi bežični televizor. Evo kako radi i koja mu je cijena

Foto: lg.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD su u pitanju pametni televizori, LG se često nađe pri vrhu popisa omiljenih brendova. Primarno to duguje naprednim OLED tehnologijama, izvrsnom zvuku i vlastitom operativnom sustavu WebOS, koji mnogi korisnici opisuju kao intuitivan i pregledan. Iz njihove tvornice stigla je još jedna inovacija, a to je LG OLED evo m4, televizor koji može bežično prenositi video i zvuk u 4K s osvježavanjem od 120 Hz.

Kako funkcionira bežični televizor?

Ovaj TV funkcionira uz pomoć Zero Connect Boxa, kutijice koja šalje signale na zaslon TV-a bez ikakvih kabela. To znači da niste ograničeni utičnicama kad birate kamo ćete postaviti uređaj u svom domu, a nećete se morati baviti ni skrivanjem kabela.

TV pokreće novi Alpha 11 AI procesor, dizajniran isključivo za LG OLED televizore. AI je dobio važno mjesto u ovom televizoru u pogledu kontrole zvuka i svjetline. Zvučni sustav detektira raspored vaše sobe i vaš položaj, a zvuk prilagođava jedinstvenim akustičnim uvjetima. AI reagira i na osvjetljenje u prostoru te automatski prilagođava sliku kako bi uvijek bila jasna i oštra.

Uređaj je dostupan u četiri veličine. Cijena TV-a od 65 inča je 5000 eura, od 77 inča 7300 eura, od 83 inča dostupan je po cijeni od 9700 eura, a od 97 inča 34.700 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.