Lijepa kuća s bazenom u Zagrebu prodaje se za 195.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pažnju nam je privukla kuća s bazenom smještena u Gornjoj Dubravi u Zagrebu. Kuća se nalazi u naselju Mihovci, ima 110 kvadrata stambenog prostora, a pripada joj zemljište od 1024 kvadrata te bazen površine 26.25 kvadrata.

Sagrađena je 1970. godine, a u potpunosti adaptirana 2023. godine, prema oglašivaču. Adaptacija je obuhvatila postavljanje stiropor fasade od 10 cm, zamjenu PVC stolarije, ugradnju limenog krova, nove elektro i vodoinstalacije, vanjski bazen te uređenje okućnice.

Grijanje preko klima i grijalica

U oglasu je navedeno da je konstrukcija kuće od betonskih blokova i opeke, a obje etaže imaju AB serklaže, vertikalne stupove i prstene. Međukatna konstrukcija sastoji se od dvostrukih OSB ploča i lameliranih drvenih greda.

Grijanje i hlađenje osigurano je preko dva zidna klima uređaja - jedan se nalazi u prizemlju, a drugi u visokom potkrovlju, dok su u spavaćim sobama i kupaonici na prvom katu postavljene grijalice.

Kuća se sastoji od prizemlja površine 48 kvadrata, u kojem se nalaze dnevni boravak s izlazom na terasu, kuhinja, spavaća soba i kupaonica s WC-om. Na katu su četiri spavaće sobe, kupaonica s WC-om i hodnik.

Bazen, jacuzzi...

Vanjski dio uključuje parkiralište uz cestu, na koje, prema oglasu, stane četiri do pet vozila, natkriveni prostor s betonskim roštiljem, vanjski negrijani bazen s kotlovnicom u kojoj se nalazi automatika za kontrolu bazenske vode (pH i klor), jacuzzi, spremište od 12 kvadratnih metara. Kuća je također opremljena vanjskim kamerama.

U oglasu se naglašava mirna lokacija, na brdu u prirodi, s prekrasnim pogledom na Sljeme. Kuća je posljednja u ulici prije početka šumskog puta. Do glavne ceste, gdje se nalaze autobusna stanica i vrtić, ima oko 900 metara. Do okretišta Dubrava potrebno je otprilike 15 minuta vožnje.

Kuća se prodaje za 195.000 eura, a oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.