Ljetni stil Franke Batelić oduševljava. Žene zanima odakle su komadi koje nosi

Screenshot/Foto: Instagram/zara.com/ganni.com/mytheresa.com/ragandbone.com/nextdirect.com/franklygood.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PJEVAČICA Franka Batelić zadnjih dana niže odlične ljetne outfite. Ispod fotki na Instagramu često se može pročitati pitanje pratitelja gdje je nabavila pojedine odjevne komade. Upiti poput "koja je to haljina" i "molim te, reci mi model šešira, hvala" samo su neki od takvih komentara.

Ne manjka ni pohvala na račun njezina izgleda i stilskih izbora: "Wow, Franka, predivno", "Predivna si", "Savršena".

Zara haljina, šešir sa Sicilije

Prije nekoliko dana podijelila je odličnu ljetnu modnu kombinaciju, koja se sastoji od crne haljine od pamučnog popelina marke Ganni, panama šešira, upečatljivih zelenih naočala i kultne Loewe torbe. 

Nakon toga objavila je snimku s plaže u drugoj, podjednako šarmantnoj ljetnoj kombinaciji. Posebnu pažnju izazvali su haljina i šešir. Franka je otkrila da je bež haljina koju je nosila na plaži marke Zara, dok je šešir nabavila na Siciliji.

Jučer je na Instagram Storyju objavila još jednu izvrsnu modnu kombinaciju za plažu. Sastoji se od crno-bijelog kupaćeg kostima koji podsjeća na jedan model marke Alexandra Miro, bijele košulje i torbe za plažu njezina vlastita brenda Frankly Good.

Našli smo komade koje je nosila

Izdvojili smo većinu komada u kojima je Franka oduševila svoje pratitelje, osim Zarine haljine s plaže. Ta haljina je iz nekih ranijih kolekcija pa više nije dostupna, ali Zara u novoj kolekciji nudi sličan model. Pronašli smo i dva slična modela šešira.

Kupaći kostim Alexandra Miro, MyTheresa, 285 eura
Frankly Good torba, 39 eura
Haljina, Zara, 39.95 eura
Haljina, Ganni, 122.50 eura
LOEWE Paula's Ibiza shopper torba, MyTheresa, 1300 eura
Panama šešir, Rag & Bone, 310 eura
Panama šešir, Next, 29 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.