Ljudi su zaluđeni novim KitchenAid mikserom: "Ne kuham i ne pečem, ali ga želim"

Screenshot/Foto: TikTok/kitchenaid.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend kućanskih uređaja KitchenAid nedavno je predstavio novi samostojeći mikser u sklopu svoje kolekcije Evergreen 2024. Mikser dolazi u bogatoj, dubokoj zelenoj boji s mat završnim slojem. Njegov moderan izgled čini ga previše atraktivnim da bi bio skriven u ormariću. 

Ovaj mikser ima nekoliko istaknutih značajki, poput monokromatskih zimzelenih tipki i mjedenih detalja. Umjesto standardne zdjele od nehrđajućeg čelika, opremljen je zdjelom od pravog orahovog drveta.

@crateandbarrel That wood bowl. 🤩 The new KitchenAid Design Series stand mixer in Evergreen drops today, and we can't get over that deep forest hue. Do you need this mixer in your fall kitchen? (And yes, the walnut wood bowl is food-safe!) #KitchenAid #StandMixer #Kitchen #WalnutWood ♬ オリジナル楽曲 - (14)☆彡.。 - 🩷⠀

S 10 različitih brzina, ovaj samostojeći mikser izuzetno je koristan za pripremu različitih jela poput kruha, keksa, tjestenine i kolača. Dizajn s nagibnom glavom olakšava dodavanje sastojaka i jednostavno uklanjanje zdjele, što čini proces bržim i jednostavnijim.

Mnogi su opsjednuti s njegovim izgledom

Zbog svog atraktivnog izgleda postao je apsolutni hit na društvenim mrežama, a neki korisnici tvrde da bi ga kupili iako ne kuhaju niti peku.

Tiktoker Preston Lane u viralnom videu koji je u dva dana skupio gotovo 3 milijuna pregleda izjavio je kako ga silno želi kupiti, iako ne peče kolače niti često kuha. "Hoće li me natjerati da pečem i kuham? Mislim, za 700 dolara bolje da me natjera na nešto", zaključio je u videu.

@prestonkonrad Instantly becomes amateur baker ugh #kitchenaid ♬ original sound - Preston Lane

"Možeš dizajnirati cijelu kuću oko tog miksera", "KitchenAid mikser je kao iPhone u svijetu pečenja", "Ne treba mi još jedan KitchenAid, ne treba mi još jedan KitchenAid", "O moj Bože, koja ljepota", "Stalno ga gledam", "Želim ga", "Prekrasan je", "Nara Smith u meni ga jako želi", "Pečem li? Ne. Trebam li ga? Apsolutno", "Ni ja ne kuham, ali to je prekrasno umjetničko djelo! Boja i tekstura su savršeni", samo su neki od komentara.

Mikser se prije nekoliko dana pojavio i na europskoj stranici KitchenAida, a cijena mu je 999 eura. Budući da je riječ o ograničenom izdanju i ogromnom hajpu koji ga prati, ne sumnjamo da će brzo biti rasprodan. Možete ga pogledati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.