Lonci&Poklopci by Bajde značajno su snizili cijene asortimana u 2023.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSLJEDNJIH mjeseci, usudili bismo se reći i godinu dana, svjedočimo konstantnom podizanju cijena uslijed inflacije. U prvim danima nakon službenog uvođenja eura vidimo i zaokruživanje cijena naviše, pa je rijetkost naići na poduzetnike koji cijene svojih usluga i proizvoda snižavaju, i to trajno. 

No upravo je to napravio popularan hrvatski brend Lonci&Poklopci by Bajde i o tome obavijestio svoje kupce putem službenog Facebook profila. 

Zahvalni smo na povjerenju koje nam godinama daju mnogobrojni kupci, a kako taj broj sve više raste i vjerujemo da će i dalje rasti, odlučili smo u 2023. godini cjenovno biti još dostupniji svim našim kupcima. Zahvaljujući razumijevanju naših ekskluzivnih partnera ponajviše iz Europe, a radi se o etabliranim proizvođačima posuđa i opreme za kuhanje, uspjeli smo pojeftiniti značajan dio našeg asortimana. I dalje želimo biti vodeći lanac dućana s kuhinjskim blagom, a svim našim kupcima želimo uspješnu godinu i dobro kuhanje!

Posted by Lonci&poklopci by Bajde on Wednesday, 4 January 2023

Odlučili su biti cjenovno dostupniji kupcima

"Zahvalni smo na povjerenju koje nam godinama daju mnogobrojni kupci, a kako taj broj sve više raste i vjerujemo da će i dalje rasti, odlučili smo u 2023. godini cjenovno biti još dostupniji svim našim kupcima", napisali su na službenom Facebook profilu. 

U objavi su naveli da su zahvaljujući razumijevanju partnera uspjeli pojeftiniti značajan dio asortimana. 

"Zahvaljujući razumijevanju naših ekskluzivnih partnera ponajviše iz Europe, a radi se o etabliranim proizvođačima posuđa i opreme za kuhanje, uspjeli smo pojeftiniti značajan dio našeg asortimana. I dalje želimo biti vodeći lanac dućana s kuhinjskim blagom, a svim našim kupcima želimo uspješnu godinu i dobro kuhanje!" dodali su u objavi. 

Lonci&Poklopci imaju trgovine u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Zadru i Ljubljani, a u svom asortimanu drže proizvode za kuhanje kod kuće. U ponudi imaju popularne brendove poput Lave, Bialettija, Korkmaza i De Buyera.

Ovdje možete vidjeti obavijest o sniženju cijena asortimana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.