Luksuzna Thanosova rukavica beskonačnosti stiže u prodaju, ali ima jedna caka

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KITH je najavio najnoviju suradnju s Marvelom, a u pitanju je ograničeno izdanje blind boxa od 100 Thanosovih rukavica beskonačnosti, pri čemu njih 30 sadrži Swarovski kristale. Budući da je riječ o blind boxu, kupci neće znati hoće li dobiti rukavicu s draguljima ili bez njih, a primjeraka s draguljima je samo 30.

Uz rukavicu, stižu i jakne

Ovo je treća suradnja Kitha i Marvela, a uz rukavicu, koja je zapravo uteg za papir, sadrži i nekoliko jakni s ušivenim likom rukavice. Jakne će biti dostupne u šest boja, a u prodaju kreću 5. kolovoza. Također će biti prodavane kao blind box, što znači da kupci neće znati boju svoje jakne.

"Cijene će biti visoke, kako i očekujemo od Kitha", "Znači 70 ljudi će dobiti praznu rukavicu", "Zamisli da odrasla osoba ovo kupi", "Ne mogu si ovo priuštiti, brate", "Koliko žrtava tražite za ovo?", "Jakna je primamljiva" neki su od komentara na objavu brenda.

Cijene rukavica i jakni još uvijek nisu poznate. Proizvodi će biti dostupni od 5. kolovoza putem službene Kith stranice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.