Ovo je jedna od najprodavanijih maskara, a magazin People proglasio ju je najboljom

Foto/Screenshot: TikTok/cultbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIM magazina People isprobao je 34 maskare kako bi pronašao onu najbolju. Njihov cilj bio je saznati koje se maskare najlakše nanose, koje daju duže i punije trepavice te koje se ne razmazuju tijekom dana. 

Nekoliko maskara pokazalo se vrlo dobrima. Međutim, jedna maskara se istaknula iznad svih – Too Faced Better Than Sex. Ova maskara je jedna od najprodavanijih i prema svemu sudeći, razumljivo je zašto.

@agatherenou #toofacedpartner bringing this back into my rotation for sure! the too faced better than sex waterpoof mascara is available at @sephora @Too Faced ♬ Jazz masterpiece "As time goes by" covered by a Jazz violinist by profession(962408) - ricca

Unatoč tome što je vodootporna, lako se uklanja

Četkica Too Faced Better Than Sex maskare ima oblik pješčanog sata, što pomaže da se trepavice savršeno razdvoje bez nakupljanja proizvoda. Ova maskara traje cijeli dan, ne razmazuje se i ne ljušti te čini da trepavice izgledaju gušće i punije, ali ne i neprirodno. Uz to, unatoč tome što je vodootporna, lako se uklanja, što olakšava večernju rutinu.

Too Faced Better Than Sex vodootporna maskara, 28.20 eura

Ako tražite maskaru koja će vašim trepavicama dati volumen, ova bi mogla biti odličan izbor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.