Maja Šuput pozirala u košulji na prugice iz Zare koju svaka žena treba u svom ormaru

Foto: Instagram/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAJA Šuput ponovno je oduševila svoje obožavatelje, ali ovaj put u jednostavnijem, svakodnevnom izdanju. Poznata po glamuroznim kombinacijama, Maja je pokazala da može zablistati i u opuštenijim modnim izdanjima. Na fotografiji koju je objavila pozirala je u trapericama i elegantnoj košulji s prugicama.

I naravno, obožavatelji su odmah reagirali na njezinu objavu s komentarima poput: "Ma kako te uvijek srede", "Uvijek predivna" i "Wow".

Prugice su pravi modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode

Ova košulja iz Zare prodaje se po pristupačnoj cijeni od samo 19.95 eura. Osim što izgleda odlično, košulja je i vrlo svestrana, što je čini savršenim komadom za svaku ženu. Prugice su pravi modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a Maja je savršeno pokazala kako ih nositi.

Košulja s ovratnikom i dugim rukavima, 19.95 eura

Svaka žena treba imati košulju na prugice u svom ormaru jer se lako može kombinirati s raznim komadima odjeće. Bilo da je riječ o trapericama, suknjama ili kratkim hlačama, košulja na prugice uvijek unosi dašak svježine i stila. Osim toga, prugice daju osjećaj sofisticiranosti i bezvremenske elegancije, što ih čini idealnim izborom za razne prigode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.