Mango ima savršenu novu kolekciju, a čizme su privukle svu pažnju i rasprodale se

Foto: mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATA high-street trgovina Mango nedavno je bila na meti kritika zbog visokih cijena i korištenja AI modela u jednoj od svojih posljednjih kampanja. No, čini se da bi ove jeseni sve moglo krenuti u pozitivnom smjeru za ovaj brend, zahvaljujući novoj kolekciji inspiriranoj boho stilom, koji se trijumfalno vraća na modnu scenu.

>>Svi trenutno žele nositi haljine ovog stila

Iako mnogi brendovi u svojoj ponudi imaju razne boho komade, Mangova nova Bohemian Muse kolekcija posebno se ističe. U njoj se mogu pronaći lepršave bluze, upečatljive haljine od šifona, torbe ukrašene zakovicama, metalik remenje i drugi privlačni komadi. Dominiraju nijanse smeđe, bjelokosti, prigušeno ružičaste i zemljane bež.

Dominiraju Mangovom kolekcijom

Međutim, jedan komad posebno se ističe. Riječ je o čizmama boje konjaka koje sežu iznad koljena. Slične, ali crne boje, nedavno je nosila Sydney Sweeney, jedna od posljednjih slavnih osoba koja je najavila povratak boho stila.

Ove čizme dominiraju novom Mango kampanjom i fotografijama drugih artikala na njihovoj stranici, i to s dobrim razlogom. Idealno se kombiniraju s haljinama, suknjama i hlačama, dodajući svakoj odjevnoj kombinaciji dašak boho šika.

Čizme, Mango, 239.99 eura

Mnogima su se očito svidjele jer su se u kratkom roku rasprodale

No, nisu samo nama zapele za oko - unatoč visokoj cijeni od 239.99 eura, već su se rasprodale. Ipak, možete se prijaviti za obavijest na e-mail kada i ako ponovno budu dostupne za kupnju. Pogledajte ih ovdje

Ipak, još uvijek je dosta artikala iz ove kolekcije dostupno za kupnju, iako vjerujemo da će i oni brzo planuti. Ispod smo izdvojili one koji su nam posebno zapeli za oko.

Haljina, Mango, 199.99 eura
Kožna jakna, Mango, 359.99 eura
Kožne hlače, Mango, 199.99 eura
Haljina, Mango, 119.99 eura
Torba, Mango, 179.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.